Πάρε μία θήκη smartphone για να σώσεις το κομπόδεμά σου!

Θήκη Smartphone

Δεν κουράστηκες να ανησυχείς αν η σπασμένη οθόνη του smartphone σου αρχίσει να τρεμοπαίζει την πιο ακατάλληλη στιγμή; Ή ακόμη να μετράς τα ραγίσματα και να ψάχνεις ποιο μοντέλο μπορείς να αγοράσεις με τις οικονομίες του τελευταίου μήνα; Μία καλαίσθητη θήκη για το smartphone σου θα σε απαλλάξει από τέτοιες περιττές ανησυχίες. Πλέον οι περισσότερες θήκες είναι πολύ οικονομικές, ενώ μία τέτοια μικρή επένδυση θα σώσει το κομπόδεμά σου για το τριήμερο που ετοιμάζεις.

Ποια αισθητική θέλεις να δώσεις στο κινητό σου; Από εκεί μάλλον πρέπει να ξεκινήσει κανείς, και έπειτα να πάει στα πιο τεχνικά χαρακτηριστικά. Θήκες όπως αυτές της UAG ή της Ghostek θα δώσουν στο κινητό σου μια urban αισθητική, ενώ brands όπως η Spigen και η Dux Ducis δίνουν έμφαση σε μια λιτή αισθητική. Βέβαια, αυτό είναι ένα γενικός κανόνας αφού η Spigen έχει μία τεράστια ποικιλία από θήκες για smartphones σε πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων, από ημιδιαφανείς καλαίσθητες θήκες, με glitter μέχρι δερμάτινες θήκες πιο αυστηρού στυλ. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Tech-Protect, με την πολύ ωραία υφή των θηκών της να κάνει τη διαφορά.

Σε επίπεδο ασφάλειας, όλες οι θήκες κατά γενικό κανόνα έχουν την ίδια αξιοπιστία. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με τη χρήση που θέλεις να κάνεις καλό είναι να δώσεις σημασία στα τεχνικά χαρακτηριστικά κάθε θήκης. Αν κάνεις πολλές εξορμήσεις, αθλείσαι πολύ και γενικά το κινητό σου είναι πολύ εκτεθειμένο στις πτώσεις, τότε μάλλον θα προτιμήσεις την UAG ή την Ghostek, με τις πιο γεροδεμένες θήκες τους και τα military standards που μερικές από αυτές είναι κατασκευασμένες. Αν πάλι δεν είσαι τόσο extreme, αλλά δεν παραλείπεις να πηγαίνεις σε πάρτι ή ταβέρνες για να πιεις το κρασί σου, τότε η Spigen ή Dux Ducis θα σου προσφέρουν την απαραίτητη αντοχή στην πτώση αλλά και την κατάλληλη αδιαβροχοποίηση για τα μικροατυχήματα της παρέας.

Πάντως, όπως είδαμε πρόσφατα, η προστασία των smartphones σύντομα θα αναβαθμιστεί δραματικά, με τις πρώτες πειραματικές θήκες με… αερόσακους να κάνουν την εμφάνισή τους. Αυτές οι θήκες, οι οποίες είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο, αντιλαμβάνονται την πτώση και ανοίγουν μικρά ποδαράκια ώστε η… προσεδάφιση του smartphone να είναι ομαλή. Σίγουρα δε θα αργήσουμε να δούμε στα ράφια τις πρώτες θήκες με αυτή την τεχνολογία.