Η Xiaomi ξεπερνάει τα όριά της με τις νέες της σειρές

Xiomi Mi new series

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε την Xiaomi να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στα smartphones, και όχι άδικα. Η Xiaomi έχει καταφέρει να λανσάρει πρωτοπόρες, λειτουργικές και πολύ καλαίσθητες συσκευές οι οποίες έχουν ένα σαφές πλεονέκτημα: είναι πιο οικονομικές σε σχέση με smartphones πιο γνωστών brands.

 

Xiaomi Mi 8

 

Πρόσφατα η Xiaomi γιορτάζοντας τα 8 χρόνια από τη δημιουργία της λάνσαρε το Xiaomi Mi 8 το οποίο έχει πλέον χιλιάδες λάτρεις. Και γιατί όχι, αφού δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχα smartphones μεγάλου κολοσσών του χώρου. Με εμφάνιση που θυμίζει την απλότητα του iPhone X, κάμερα 12 MP με τεχνητή νοημοσύνη και το πιο εξελιγμένο σύστημα GPS που η ίδια η Xiaomi ανέπτυξε, αυτό το smartphone είναι λογικό να γίνεται η πρώτη επιλογή ολοένα και περισσότερων χρηστών smartphones.

 

 

Ακόμη πιο ευχάριστη έκπληξη για όσους από μας αντιλαμβανόμαστε το smartphone ως ένα εργαλείο, είναι η μεγάλης αυτονομίας μπαταρία του που υποστηρίζει την τεχνολογία Quick Charge 4.0+ και μας δίνει τη δυνατότητα να φορτίζουμε τη συσκευή μέχρι και τρεις φορές πιο γρήγορα.

 

 

«Ακόμα λιγότερο «υλικό» σημαίνει ενίσχυση του ανθρώπινου παράγοντα». Αυτά είναι τα λόγια του Philippe Starck, σχεδιαστή της σειράς Mi Mix που πήρε πολύ θετικά σχόλια από την διεθνή κοινότητα των smartphones, επειδή άπλωσε την οθόνη ακόμη περισσότερο στο μπροστινό μέρος της συσκευής στη σειρά Mi Mix 2, κάτι που σκοπεύει να κάνει ακόμη περισσότερο με τη σειρά Mi Mix 3 η οποία προγραμματίζεται να λανσαριστεί μέσα στον Οκτώβριο.

 

Xiaomi Mi Mix 2

 

Μάλιστα, σχετικές διαρροές υποστηρίζουν πως στο Mi Mix 3 η οθόνη θα είναι σε τέτοιο σημείο κυρίαρχο στοιχείο της συσκευής, που η μπροστινή κάμερα θα είναι κρυμμένη και θα βγαίνει μόνο όταν τη χρειαζόμαστε.

 

Xiaomi Mi Mix 3

 

Τι είναι αυτό που μας συναρπάσει στην Xiaomi; Είναι η δυνατότητά της να καινοτομεί συνέχεια αλλάζοντας τη φιλοσοφία των νέων συσκευών της, διατηρώντας παράλληλα χαμηλά την τιμή. Δείχνει να σέβεται τόσο τις προτιμήσεις μας όσο και την τσέπη μας, κάτι που άλλα brands πολλές φορές ξεχνάνε.

Βρες μοναδικές θήκες για να προστατεύσεις το Xiaomi Mi 8 και το Mi Mix 2.
Κάνε κλικ εδώ.